Hoe werkt De Ruiter Deuren Service?

Een storing is een plotseling optredend ongewenste gebeurtenis, het verstoort een proces, is vaak de aanleiding tot stilstand en kost dus geld! Ook bij uw deuren zijn storingen niet welkom. Een gedegen preventief onderhoud kan het aantal storingen wel beperken, maar uitsluiten blijkt in de praktijk helaas onmogelijk.

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een storing of schade, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor u een geheel merkonafhankelijk servicesysteem met een landelijke dekking, welke u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt inschakelen.

Samenvattend kunnen wij zeggen: de Ruiter Deuren Service staat “NON STOP” voor u klaar voor het onderhouden, repareren, vervangen of verhelpen van storingen aan uw deur. Niet gebonden aan een merk of type waardoor u slechts een aanspraakpunt heeft!

Wij bieden u verschillende onderhouds-
contracten die u ontzorgen!

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en omstandigheden waarin uw producten functioneren, bieden wij u graag een passende onderhoudsoplossing aan waarbij storingen, stilstand en schade tot een minimum kunnen worden beperkt. Daarnaast voldoet u bij het op de juiste wijze uitvoeren en opvolgen van de adviezen aan de wettelijke eisen en regelgeving. Iets wat voor u als gebruiker en/of werkgever een veilig en geruststellend gevoel moet geven

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, vraag dan snel een offerte aan. Stuur een mail met welke deuren u allemaal van onderhoud wilt voorzien met daarbij uw telefoonnummer dan zorgen wij dat u binnen 3 dagen een passend voorstel heeft.

Onderhouds-
overeenkomsten

Dat onderhouden meer is dan een stickertje plakken, likje vet en dan snel wegwezen is tot weinig servicebedrijven doorgedrongen. Naast een wettelijke- en Arbo verplichting voor u als werkgever is het op de juiste manier uitvoeren van onderhoud ook van levensbelang voor MENS, MILIEU en PRODUCT!

Met regelmaat verschijnen er berichten in de media van bedrijfsongevallen met deuren. Na uitvoerig onderzoek van de arbeidsinspectie en ongevallendienst blijkt slecht of achterstallig onderhoud de veroorzaker nummer 1!