OVER DE RUITER DEUREN SERVICE

WIE ZIJN WIJ?

De Ruiter Deuren Service is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in onderhoud en service aan industrie- garage- en automatische deuren. Ook zijn wij gespecialiseerd in (brand-) rolluiken, brandschermen, brandschuifdeuren.

Wij zijn niet gebonden aan een merk, dit geeft het voordeel dat we u scherpe concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen we ook aan alle onderdelen komen van elk merk. Naast het service en onderhoud verkopen wij ook deze producten, zowel aan bedrijven als particulieren.

Wij beschikken over een groot netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar we een beroep op kunnen doen om een eventuele storing snel te kunnen verhelpen. Want SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel.

WAT DOEN WIJ?

Wij verkopen en monteren garage-, industriedeuren, dockequipment, rolluiken, brandschermen, snelloopdeuren, zonwering en losse aandrijvingen.

Naast het verkopen van deze producten hebben wij ook een service en onderhoudscontracten voor zowel industrie als de particulier. Voor al onze klanten is het belangrijk te weten dat de onderdelen die de Ruiter Deuren Service vervangt origineel zijn, van welk merk dan ook. 

Doordat wij centraal in Nederland zijn gehuisvest zijn alle afstanden goed en snel bereikbaar voor ons.